fbpx

10 Modele de rochii de mireasă potrivite pentru nunta în aer liber

Odată cu venirea sezonului cald, din ce în ce mai mulți miri aleg să își petreacă una dintre cele mai frumoase zile din viața lor în aer liber. Trebuie să recunoaștem, această opțiune este una mult mai bună decât cea tradițională, având loc într-un cadru mai lejer, lipsit de localuri pretențioase. Deși este nevoie să pregătești un plan de rezervă, căci nimeni nu poate știi prognoza cu luni înainte, această alegere merită din plin. 

Fie că îți dorești ca nunta ta să aibă loc pe plajă, într-un cadru idilic, într-o grădină sau pe o podgorie, recomandarea noastră este să optezi pentru un look lejer, completat de o rochie de mireasă simplă, minimalistă. Având acest lucru în vedere, îți vom prezenta 10 modele de rochii de mireasă pentru nuntă în aer liber. 

Rochii de mireasă empire

Dacă alegi ca nunta ta să se desfășoare pe o podgorie, atunci rochia de mireasă în stil grecesc (empire) este ideală! Cu un aer sofisticat și regal, va reuși să completeze perfect atmosfera tradițională de sărbătoare.

Rochii de mireasă în stil boho chic

Un alt stil potrivit pentru nunțile în aer liber și în special pentru cele pe plajă, sunt rochiile în stil boho. Rochiile de acest gen completează perfect cadrul, oferind un aer boem. Influențele hippie se află în contrast cu dantela prețioasă, care oferă un plus de romantism. Astfel, poate fi accesorizată cu ușurință cu coronițe din flori naturale. 

Rochie de mireasă în nuanțe pastelate

Într-adevăr sunt o alegere mai puțin obișnuită și îndrăzneață. Însă, rochia de mireasă în nuanțe pastelate poate fi o adevărată reușită dacă este purtată corect. În tendințele anului 2021, se află rochiile în culori precum albastrul deschis, nuanțele de șampanie rose sau tonurile de gri pal. În plus, acestea pot fi purtate cu succes și cu alte ocazii în afară propria nuntă.

Rochie de mireasă cu trenă

Deși rochia cu trenă, de cele mai multe ori, este considerată incomodă, reușește să creeze un aspect spectaculos, de invidiat. Rochia de mireasă Fleur este una deosebită, confecționată din dantelă cu model floral și aplicații, fiind însoțită de o trenă nu foarte lungă. 

Rochie de mireasă fără bretele

Îți recomandăm să alegi acest model de rochie doar în cazul în care ești obișnuită cu o astfel de croială. Altfel, este foarte posibil să îți creeze probleme și să nu te simți confortabil. Cu toate acestea, rochiile fără bretele conturează foarte frumos umerii și gâtul, putând fi accesorizate cu un lănțișor finuț sau un colier de dimensiuni mici. 

Rochie de mireasă cu mâneci

Dacă nunta ta se va desfășura într-un cadru de poveste, precum o pădure și îți dorești ca rochia de mireasă să aibă mânecă, atunci modelul Freya este cel mai potrivit. Acesta are o croială de tip A-line, lejeră, cu crăpătură pe picior. Mânecile sunt bufante, confecționate din tul și detașabile. În plus, bustul de tip corset este accesorizat cu dantelă 3D și inserții argintii.  

Rochie de mireasă cu spatele gol

O rochie cu spatele gol va atrage întotdeauna privirile invitaților, deoarece oferă senzualitate și grație într-un mod subtil. Rochia de mireasă Franca, are o croială tip sirenă, cu spatele adânc decoltat. Acesta este accesorizat cu puține inserții de dantelă și nasturi. 

Rochie de mireasă din tulle

În cadrul colecției Rebelle, cea mai căutată rochie pentru nunțile pe plajă, este modelul Felicity. Rochia A-line are o fustă lungă, dintr-un material vaporos de tip tule și un corset realizat în întregime din dantelă.  

Model Freya - Colectia Rebelle

Model Franca - Colectia Rebelle

Model Felicity - Colectia Rebelle

Model Felicia - Colectia Rebelle

Rochie de mireasă cu decolteu în V

În cazul în care preferi o rochie cu decolteu în V, modelul Fresca este ideal pentru tine. Este caracterizat printr-o croială lejeră, cu crăpătură pe picior, iar la nivelul umerilor are atașate două fundițe din tule. Această rochiță se regăsește în portofoliul atelierului Adora Sposa, în cadrul noii colecții Rebelle. 

Rochii de mireasă cu model floral sau romantic

O nuntă ce se desfășoară într-o grădină plină cu flori, se va potrivi perfect cu modelul Darla, o rochie de mireasă lejeră, cu motiv floral. Aceasta are o croială vaporoasă, însoțită de o fustă lungă și un bust din dantelă, cu mărgeluțe și cristale.

Model Denise - Colectia Timeless

Model Daphne - Colectia Timeless

Model Dalina - Colectia Timeless

Model Delice - Colectia Timeless

Cu siguranță, ai găsit măcar un model, din cele menționate anterior, care să îți atragă atenția. Pentru mai multe poze și detalii, te invităm sa vizionezi colecțiile de pe site-ul nostru. Aici îți poți personaliza orice rochie, așa cum vrei, pentru a se încadra în bugetul și cerințele tale. 

Distribuie articolul pe: