3 Avantaje ale Rochiei de Mireasă Sirenă

     ”Ziua nunții este una dintre cele mai însemnate evenimente din viața oricărei femei și necesită luni întregi de pregătire. Deciziile pe care următoarea mireasă trebuie să le ia sunt numeroase, iar alegerea unei rochii, este cu siguranță, una dintre cele mai importante. Pentru a alege modelul potrivit caracterului și personalității tale este necesar să ai în vedere câteva aspecte.”

   În primul rând, trebuie să găsești stilul și croială cu care te identifici cel mai bine. Îți recomandăm să nu te lași influențată de multitudinea de modele expuse în ateliere și magazine, ci să te focusezi pe ceea ce știi că te reprezintă. Momentul propriei nunți este ocazia perfectă pentru a îți îndeplini visul și a avea o apariție spectaculoasă. De asemenea, ai în vedere să alegi un material de bună calitate și niște accesorii care să completeze ținuta. 

Cui i se potrivește aceasta croială?

     Este esențial să înțelegem că dacă ne dorim să purtăm o anumită croială sau model, nu este neapărat nevoie să urmăm tiparele. Cu toate acestea, dacă ne referim la rochiile de mireasă stil sirenă, cel mai adesea, sunt alese de femeile cu picioare lungi, înalte, cu șolduri late. 

În cazul în care nu faci parte din această categorie, nu este cazul să renunți la visul tău. O pereche de tocuri înalte, poate compensa cu ușurință statura și astfel încât să obții un look perfect. Dacă alegi această variantă, este recomandat să selectezi niște pantofi foarte comozi, pe care să îi poți purta toată noaptea și cu care să poți chiar dansa.

De ce sa alegi acest tip de rochie stil sirenă?

O Rochie de mireasă pe corp este foarte versatilă, reprezentând un apogeu al creației artistice. În procesul de creare, talentul designerilor se întrepătrunde cu dorințele și emoțiile miresei, astfel realizându-se un model spectaculos. Unul dintre marile avantaje ale acestei croieli este ușurința cu care se poate accesoriza. În plus, o astfel de ținută este mai ușor de purtat în comparație cu rochiile voluminoase și urmează cu strictețe liniile siluetei tale.

Model Felix - Colectia Rebelle

Model Evonne - Colectia Timeless

Model Consuela - Colectia Wild Spirit

Model Erika - Colectia Timeless

Model Falcon - Colectia Rebelle

1. Posibilitatea de a o accesoriza

Având în vedere faptul că nu este deloc amplă, rochia de mireasă sirenă poate fi accesorizată cu ușurință. Ai de ales dintr-o gamă largă de accesorii, iar primul pe lista mireselor, este de obicei, voalul. Acesta poate depăși lungimea rochiei, în timpul ceremoniei religioase, iar dacă optezi pentru o rochie fără bretele, voalul cu o lungime până la talie, este alegerea ideală. Dacă însă nu îți dorești un voal, îl poți înlocui cu o bentiță, ace de păr sau o coroniță.

2. Scoate în evidență silueta

Trebuie neapărat să probezi o rochie de mireasă stil sirenă, în cazul în care ai picioarele luni, o talie și șolduri de invidiat! Acest model îți urmează întocmai liniile corpului, punându-ți în evidență formele senzuale, într-o manieră discretă și subtilă. Vei reuși astfel să creezi o ținută elegantă, care cu certitudine va atrage atenția tuturor invitațiilor. 

3. Comoditate și libertate de mișcare

Spre deosebire de rochia tip prințesă, această croială, mult mai puțin voluminoasă, îți oferă libertate de mișcare. În plus, este nevoie de mai puțin material, așadar vei purta o rochie mult mai ușoară, care îți va permite să te bucuri din plin de petrecere și să urmezi pașii de dans. 

Dacă am reușit să te ajutăm să îți alegi modelul potrivit, te invităm să vizitezi atelierul nostru de creație pentru rochii de mireasa și site-ul nostru pentru a descoperi cele mai bune rochii de mireasă din București și nu numai! Aici îți poți personaliza rochița după dorințele și bugetul tău. 

Distribuie articolul pe: