fbpx

6 Modele pentru Rochii de Mireasa potrivite pentru Siluetele Plus Size

     Căutarea rochiei perfecte nu ar trebui să reprezinte un stres sau o grijă, ar trebui să o faci cu plăcere și entuziasm.

În atelierului nostru de creație, ai ocazia să îți personalizezi rochia în întregime, acest lucru fiind dedicat și mireselor care își doresc modele de rochii de mireasă plus size.

De-a lungul carierei noastre, am observat două lucruri foarte importante. În primul rând, gusturile nu se discută, iar în al doilea rând, faptul că aproape nicio femeie nu se încadrează în standarde. Așadar, dacă te încadrezi în categoria mireselor plus size, cea mai bună variantă este ca mai întâi să pui în evidență atuurile, iar mai apoi să maschezi zonele mai proeminente.

Pentru a începe căutarea rochiei de mireasă potrivite pentru tine, este nevoie să te înarmezi cu răbdare și timp.

Acest pas nu trebuie făcut pe fugă, pentru ca în ziua nunții să poți fi mulțumită de rezultatul obținut. Mai mult decât atât, este recomandat ca în timpul probelor să porți o lenjerie adecvată, iar pantofii să fie unii asemănători cu cei pe care ți-i dorești, dacă încă nu i-ai achiziționat. 

Rochia de mireasă este în fond, doar un accesoriu, un simbol, care te va completa pe tot parcursul zilei, însă, mai important decât atât este să fii încrezătoare în tine. Tu ești cea care poartă rochia, nu o lăsa să te poarte ea pe tine. 

Modelul de rochie A Line

Modelul de rochie A-Line îți va contura talia într-un mod delicat, partea de jos a rochiei fiind o fustă largă, lejeră. Astfel, această croială reușește să ascundă cu succes șoldurile ceva mai mari. Cusăturile verticale, în relief, realizate în partea de jos, oferă siluetei tale grație și senzualitate.

Rochia de mireasă tip prințesă

În cazul acestui tip de siluetă, talia trebuie marcată obligatoriu. Rochia de mireasă stil prințesă reprezintă o alegere potrivită. Cu toate acestea, ai grijă la corset. În speranța ca un corset foarte strâns te va ajuta, poți risca să îi scoată în evidență bustul generos sau umerii lați. Astfel, îți recomandăm un corset cu detalii subtile precum niște bretele care să aibă și rol de susținere.

Rochia de mireasă empire (stil grecesc)

Rochia de mireasă în stil grecesc este una deosebită, regală, principalul element care se remarcă fiind talia înaltă și bine marcată. Dacă alegi acest model, vei reuși să îți subliniezi într-un mod elegant formele, nepermițând să iasă în evidență zonele pe care le dorești ascunse. 

Model Firenze - Colectia Rebelle

Model Esther - Colectia Timeless

Model Dominique - Colectia Timeless

Model Fresca - Colectia Rebelle

Rochia de mireasă cu mâneci 3/4

Dacă îți dorești cu orice preț să îți acoperi mâinile, îți recomandăm să nu te îndrepți către o rochie cu mâneci lungi și strâmte. Mâneca lungă atrage și mai mult atenția asupra acestei zone. O rochie de mireasă cu mânecă ¾, dintr-un material vaporos și translucid, cu diferite ornamente, este alegerea ideală.

Modele cu dantelă

Rochia cu dantelă este una dintre cele mai potrivite în cazul unei siluete plus size. Cu toate acestea, este important să nu confuzi dantela cu broderia. O rochie de mireasă cu detalii brodate 3D, nu va face altceva decât să dea și mai mult volum corpului. Prin urmare, o alegere bună ar fi să apelezi la un corset cu dantelă subtil accesorizată sau deloc. 

Rochia cu decolteu în V

După cum spuneam, o rochie cu corset te va avantaja în mod evident. Însă, o rochie cu corset și decolteu în V, îți va pune în valoare bustul, mulându-se perfect pe forma corpului tău. 

Model Freedom - Colectia Rebelle

Model Neva - Colectia Roma

Model Cher - Colectia Wild Spirit

După cum poți observa, există numeroase modele de rochii pentru miresele plus size. Pentru a putea descoperi alte rochițe și colecții deosebite, te invităm să accesezi colecțiile noastre de rochii de mireasa pe comanda. 

Distribuie articolul pe: