fbpx

Avantajele unei Rochii de Mireasă Empire

Rochiile de mireasă stil empire au fost purtate pentru prima oară în Egiptul Antic, în urmă cu aproximativ 2000 de ani, exemplu urmat și de Grecia, unde albul era culoarea ce simboliza sărbătoare. Astfel, rochiile de mireasă empire sau rochii de mireasa stil grecesc fac parte din moda neoclasică și urmează arta greco-romană, ducându-ne cu gândul la Grecia Antică. În zona Europei Occidentale și Centrale, și-au făcut apariția ceva mai târziu, în ultima parte a secolului al XVIII-lea. 

Cum arată o rochie în stil grecesc?

Această rochie de mireasă este una deosebită, regală, principalul element care se remarcă fiind talia înaltă și bine marcată. Partea de sus a rochiei este strâmtă și poate pune cu ușurință în evidență bustul, în cazul în care vă doriți acest lucru. În partea de jos, fusta este largă și lejeră, de cele mai multe ori, fiind dreaptă, însă poate fi și sub forma literei A

Având în vedere simplitatea croielii, pot fi atașate accesorii și detalii precum dantelă, broderie sau pietricele în partea de sus, iar în partea de jos, crăpătura pe picior poate oferi o senzualitate subtilă, care va face, cu siguranță senzație. 

Model Nieve
Colectia Roma

Model Fiona
Colectia Rebelle

Model Nika
Colectia Baroque

Model Eiko
Colectia Timeless

De ce să alegem un model de rochie in stil grecesc?

Știm că este foarte greu să te hotărăști asupra unui model de rochie și că acest lucru îți poate lua mult timp. Prin urmare, am ales să îți prezentăm câteva dintre avantajele rochiei de mireasă Empire.

Potrivită pentru toate tipurile de siluetă

Există numeroase modele de rochii pentru această ocazie și la fel de multe articole care se referă la cea potrivită pentru tipul tău de siluetă. Dacă simți că niciun model nu ți se potrivește, nu te descuraja, rochia de mireasă grecească este alternativa de care aveai nevoie. 

Acest model de rochie este potrivit pentru orice viitoare mireasă, indiferent dacă aceasta este ceva mai înaltă și are o talie mai puțin marcată, sau este puțin mai scundă și mai plinuță. Marele avantaj este reprezentat de faptul că, aceasta croială poate ascunde micile imperfecțiuni, efectul creat fiind unul deosebit de plăcut, din punct de vedere vizual. 

Ideală pentru femeile gravide

Dacă te afli în această situație, în primul rând vrem să te felicităm, iar în al doilea rând să îți spunem că știm cât de dificil este să îți găsești un model potrivit. În ciuda acestui lucru, rochia de mireasă tip empire este una dintre cele mai potrivite, având o talie înaltă și o fustă evazată ce pornește de sub linia sânilor. Alegând această croială, ceva mai îngăduitoare, nu doar că te vei simți confortabil pe tot parcursul serii, dar în combinție cu o pereche de pantofi comozi, vei putea chiar să și dansezi.

Pune în evidență bustul

Un alt avantaj al acestei rochii, este faptul că pune în evidență zona pieptului. Multe femei preferă modelul empire, tocmai din acest motiv. De asemenea, ține de preferințele miresei dacă alege un decolteu elegant pentru rochiță, sau dacă dorește să caute un model cu un guler discret.  

 

 

Dacă te-am convins, te așteptăm în salonul nostru de rochii de mireasa in Bucuresti, pentru a vedea mai multe modele. Nu uita, îți poți personaliza propria rochiță, pentru a se încadra în bugetul și dorințele tale. 

Distribuie articolul pe: