fbpx

Rochia de Mireasă Prințesă - Pe cine avantajează?

”Închide ochii și imaginează-ți ziua nunții tale. Care a fost primul lucru la care te-ai gândit?”

     Majoritatea femeilor vor spune că au vizualizat rochia de mireasă perfectă. Nici nu e de mirare, având în vedere cât de importantă este aceasta, pentru a te simți perfect într-una dintre cele mai importante zile din viața ta. 

Ai găsit locația ideală, data este fixată, meniul este ales. Tot ce îți rămâne să faci este să începi căutările pentru rochia mult visată. Noi venim în ajutorul tău, iar în acest articol ți-am pregătit o scurtă prezentare despre rochia de mireasă tip prințesă.

Alege o rochie de mireasa stil printesa potrivită pentru tine

Pentru început este important să înțelegi că dacă tu îți dorești cu adevărat un anumit model și ești hotărâtă, nu trebuie să respecți în mod obligatoriu tiparele. În esență, nu există reguli, ci doar recomandări și păreri din partea specialiștilor. 

Cu toate acestea, dacă încă nu te-ai hotărât, ar fi recomandat să ai în vedere următoarele aspecte atunci când vine vorba de rochia de mireasă:

Analizează piața 

Înainte de a te duce prin magazine pentru a proba, începe prin a cerceta piața. Uită-te pe cât mai multe site-uri de specialitate, reviste, rețele de socializare. Alege-le doar pe cele care ți-au plăcut, iar la sfârșit pune cap la cap toate modelele. Fie că majoritatea rochiilor au dantelă, sunt intens decorate, au o croială amplă, sau din contră, sunt mulate, este important să urmezi acest pas, pentru că îți va fi mult mai ușor să îți formezi o părere de ansamblu. 

Alege cu atenție materialul 

Pe lângă croială, culoare și accesorii, materialul este un element important, care ales corect va influența pozitiv modul în care rochia arată pe tine. Materialul ales trebuie să fie de cea mai bună calitate, pentru a evita un aspect neplăcut. 

Alege rochia în funcție de silueta ta 

O rochie mulată, tip sirenă îți va pune în evidență talia, picioarele și silueta, așa că este de preferat în cazul unei femei mai înalte, cu picioare lungi. Rochia de mireasă tip prințesă este impresionantă, însă poate dezavantaja o doamnă ceva mai mică de statură. 

Tipuri de siluetă – rochie de mireasă tip prințesă

Siluetă triunghi inversat

Așa cum îi spune și numele, femeile care au o astfel de siluetă, au dimensiunile mai mici în partea inferioară a corpului. De asemenea, este caracterizată de umeri mai lați decât șoldurile. În acest caz, partea de sus a rochiei trebuie să se păstreze cât mai simpla, volumul concentrându-se în partea de jos. O rochie de mireasă tip prințesă , ca exemplu, Modelul Dania – Colecția Timeless este ideală în această situație.

Silueta pară

Linia umerilor vizibil mai mică decât cea a șoldurilor, o talie foarte subțire, coapse rotunjite. Aceasta este o descriere succintă care definește acest tip de siluetă. Femeile cu siluetă tip pară, pot alege o rochie cu un corset strâns în partea de sus și cu o fustă ușor largă, cum ar fi Modelul Ceris din Colecția Wild Spirit

Rochii mireasa printesa cristale rochii mireasa printesa

Silueta dreaptă

În cazul în care ai acest tip de siluetă, talia ta nu este bine definită, iar dimensiunile corpului sunt aproximativ egale. Astfel, ar fi bine să alegi o rochie care să te pună în evidență. O alternativă cu care vei avea succes, este reprezentată de stilul de rochii pentru nuntă tip prințesă. Cu această rochie , Modelul Fatima, din Colecția Rebelle vei fi o prezență seducătoare și rafinată.

Vizitează colecțiile noastre de rochii pentru nuntă, vino în salonul Adora Sposa și convinge-te de calitatea celor mai bune rochii de mireasă din București și din țară!

Distribuie articolul pe: