fbpx

Rochii de mireasă pe comandă vs. Ready Made

   Este foarte important ca în ziua nunții tale să te simți confortabil în ținutele alese, fie că acestea sunt mai multe sau doar una singură. În acest scop, atât rochia de mireasă, cât și pantofii sau alte accesorii trebuie să fie exact pe mărimea ta și confecționate dintr-un material de bună calitate pentru a te simți tu bine, dar și pentru a atrage privirea tuturor invitaților.

Având în vedere subiectul alegerii rochiei de mireasă, exista numeroase păreri. Unele spun că ar fi mai bine să alegi o rochie ready made, pentru că reprezintă o variantă mai rapidă și mai puțin costisitoare, iar altele spun că o rochie de mireasă pe comandă este cea mai înțeleaptă alegere, deoarece se potrivește exact mărimilor tale. Oricum ai alege să procedezi, trebuie să fii atentă la câteva aspecte general valabile. 

Persoanele pe care le iei cu tine la probă în showroom de rochii de mireasa.

Este bine să probezi cât mai multe rochii, pentru a-ți da seama exact care este cea potrivită pentru tine. Însă, un rol important, îl reprezintă persoanele care sunt cu tine atunci când urmezi acest pas. Alege prieteni sau membrii ai familiei care să fie foarte sinceri cu tine. În plus, ai în vedere să nu fie prea mulți. Ține minte, cu cât mai multe persoane, cu atât mai multe păreri în contradictoriu.

Lenjeria intimă

În ziua în care știi că vei merge la probă, ține cont să îți iei un set de lenjerie intimă potrivită. Rochia tip sirenă, spre exemplu, va necesita purtarea unei perechi de chiloți de tip tanga, sau fără dungă. De asemenea, sutienul este recomandat să fie același cu cel ce îl vei purta în ziua nunții. Altfel, riști ca rochia să nu îți vină bine în zona bustului. 

Rochii Ready Made

În cazul în care nu dispui de atât de mult timp pentru a te duce la mai multe probe, rochiile ready made sunt o alternativă buna dar comună pentru tine. Unul dintre marile avantaje este că, pentru achiziționarea acesteia, este nevoie doar să găsești modelul și mărimea potrivită ție, după multe probe și vizite, apoi o poți cumpăra.  

Mai mult decât atât, un alt avantaj este reprezentat de prețul mai mic. Având în vedere faptul că nu este o rochie pe comandă, croită exact după mărimile și dorințele tale, prețul acesteia va fi mai scăzut. Cu toate acestea, fii atentă să nu îți alegi rochia prea din timp, pentru că măsurile tale se pot modifica în câteva luni și riști ca în ziua nunții să ai o surpriză mai puțin plăcută. Dacă ai ales o astfel de rochie, îți poți recalcula bugetul, pentru a putea investi mai mult în alte lucruri ce țin de nunta ta. 

Rochii de mireasă pe comandă

Majoritatea viitoarelor mirese preferă această metodă pentru că, în ciuda prețului ceva mai ridicat, este o metodă sigură de a crea și purta o rochie unică. Având în vedere că vei merge la probe periodic, rochia de mireasă va urma perfect silueta ta. Însă, timpul de execuție va crește semnificativ, de la două la șase luni. Așadar, programează-te din timp!

În plus, spre deosebire de o rochie de mireasă de serie, aceasta va fi, cu siguranță unică și va purta semnul personalității tale. Alegând această variantă, ai ocazia să îți personalizezi în întregime rochia și să ieși din tipar. Meriți să fii specială într-una dintre cele mai importante zile din viața ta. 

Bineînțeles că alegerea materialului dorit, reprezintă un alt mare avantaj, deoarece poți fi convinsă de calitatea acestuia. În funcție de toate aceste variabile, prețul rochiei poate fi mai mic sau poate crește semnificativ, în raport cu bugetul tău. 

Indiferent de metoda aleasă, cel mai important este ca tu să te simți perfect în ziua nunții tale și să fii sigură că ai luat cea mai bună decizie. Te invităm în showroom-ul Adora Sposa pentru mai multe modele, care pot fi personalizate după dorințele și bugetul tău. 

Distribuie articolul pe: